wyszukiwanie zaawansowane
» Recenzje
Sterowniki schodowe, oświetlenie schodów - katalog <===

Zmiana języka

PolskiAngielskiNiemieckiRosyjskiCzeski

Kontakt

Hity sklepowe

Opinie o produktach

Statystyka

  • Aktualnie klientów na stronie: 3
  • Sklep odwiedziło: 2235095 klientów
  • Sklep działa od: 10-10-2010

Recenzje

profile led producent, profile aluminiowe led, profile led, profile led wrocław, profile led łódź, profile led poznań, p

Profil aluminiowy anodowany + przesłona mleczna - M3

Ocena produktu 5/5

Profile idealne do podświetlenia stopni schodowych. Bardzo proste w montażu, wytrzymałe, elastyczne i ciekawe wizualnie. Ładnie filtrują światło. Niedrogie w stosunku do jakości.

Autor recenzji: Bartłomiej
Data napisania recenzji: 21-01-2018

profile led producent, profile aluminiowe led, profile led, profile led wrocław, profile led łódź, profile led poznań, p

Profil aluminiowy anodowany + przesłona mleczna - M1i

Ocena produktu 5/5

Świetny efekt aranżacyjny, tego właśnie szukałam. Zamówione profile dotarły w stanie nienaruszonym. Łatwe w zamontowaniu, dają ciekawe, mleczne światło.

Autor recenzji: Kozma
Data napisania recenzji: 17-01-2018

oprawa led tera, LED luminaire TERA, LED-Leuchte TERA, LED svítidlo TERA, Светодиодный светильник tera

Oprawa LED - TERA - stal nierdzewna -14V

Ocena produktu 5/5

Świetna obsługa, szybka wysyłka, produkt na żywo wygląda jeszcze lepiej. Oprawy idealnie pasują do nowoczesnego wnętrza. Dają ciekawe światło, dzięki czemu mogą być także dekoracją.

Autor recenzji: jAN
Data napisania recenzji: 13-01-2018

5-20 schodów - Zestaw do oświetlenia schodów sterownik + czujniki

5-20 schodów - Zestaw do oświetlenia schodów sterownik + czujniki

Ocena produktu 5/5

Sterownik i czujniki spełniły wszystkie oczekiwania. Są świetnej jakości, łatwe w montażu i zaprogramowaniu. Czujniki są bardzo czułe i reagują od razu na ruch i zmierzch. Sterownik prosty w obsłudze.…

Autor recenzji: Daniel
Data napisania recenzji: 11-01-2018

profile led producent, profile aluminiowe led, profile led, profile led wrocław, profile led łódź, profile led poznań, p

Profil aluminiowy anodowany - M2Ws

Ocena produktu 5/5

Produkt spełnił wszystkie oczekiwania, zgodny z opisem. Bardzo miła obsługa, szybko i sprawnie odpowiada na każde pytanie. Szybka wysyłka, łatwy i prosty montaż. Polecam.

Autor recenzji: Kaziu
Data napisania recenzji: 08-01-2018

Czujnik ruchu/zmierzchu w jednym - NO – 15A - BOX

Czujnik ruchu/zmierzchu w jednym - NO – 15A - BOX

Ocena produktu 5/5

Jeden czujnik, dwa działania. Reaguje zarówno na ruch, jak i na zmniejszone natężenie światła dziennego. Ma wysoką czułość, działa natychmiast bez żadnych opóźnień.

Autor recenzji: Mateusz
Data napisania recenzji: 05-01-2018

oprawa led SKOFF, LED luminaire SKOFF, LED-Leuchte SKOFF, LED svítidlo SKOFF, Светодиодный светильник SKOFF

Rueda

Ocena produktu 5/5

Niewielka oprawa, ale o bardzo dużych możliwościach. Świetnie sprawdza się do podświetlania schodów. Ładne, mocne światło, prosty montaż i dobre parametry techniczne.

Autor recenzji: Paweł
Data napisania recenzji: 03-01-2018

rgbw stair controller, treppen steuerung, sterownik do schodów, sOvladač pro osvětlení schodů

Sterownik inteligentny LED do oświetlenia schodów RGB(W) V5-32

Ocena produktu 5/5

Sterownik spełnił wszystkie oczekiwania. Ma całe mnóstwo trybów pracy i parametrów, które można zmieniać w zależności od potrzeb. Można go nazwać sercem całego oświetlenia. Działa bez zarzutu.

Autor recenzji: Wiesiu
Data napisania recenzji: 30-12-2017

oprawa led NAVI, LED luminaire NAVI, LED-Leuchte NAVI, LED svítidlo NAVI, Светодиодный светильник NAVI

Oprawa LED - NAVI - 230V

Ocena produktu 5/5

Bardzo proste w montażu oprawy, które można łączyć z wieloma elementami oświetlenia typu led. Wysoka jakość i precyzja wykonania, pasują do każdego wnętrza. Polecam.

Autor recenzji: Bartek
Data napisania recenzji: 29-12-2017

oprawa led SONA, LED luminaire SONA, LED-Leuchte SONA, LED svítidlo SONA, Светодиодный светильник SONA

Oprawa LED - SONA - aluminium - 14V

Ocena produktu 5/5

Niby niewielka, ale świetnie sprawdza się jako uzupełnienie źródła światła. Zamontowana na korytarzu tuż przy podłodze daje ładny efekt świetlny. Bardzo prosta w montażu i elegancka

Autor recenzji: Jan
Data napisania recenzji: 25-12-2017

oprawa led SKOFF, LED luminaire SKOFF, LED-Leuchte SKOFF, LED svítidlo SKOFF, Светодиодный светильник SKOFF

Duo Tango

Ocena produktu 5/5

Bardzo trwała i niezawodna oprawa, idealna jako uzupełnienie oświetlenia schodowego. Wysoka jakość wykonania, bezproblemowy montaż według instrukcji, wszystko zgodne z opisem.

Autor recenzji: Jarek
Data napisania recenzji: 21-12-2017

oprawa led SKOFF, LED luminaire SKOFF, LED-Leuchte SKOFF, LED svítidlo SKOFF, Светодиодный светильник SKOFF

Tango Max

Ocena produktu 5/5

Właśnie takiego źródła światła szukałem – dyskretne, delikatne i proste w montażu. Oprawa idealnie wkomponowuje się w ścianę korytarza, działa bezawaryjnie i niezawodnie.

Autor recenzji: Waldek
Data napisania recenzji: 19-12-2017

oprawa led SKOFF, LED luminaire SKOFF, LED-Leuchte SKOFF, LED svítidlo SKOFF, Светодиодный светильник SKOFF

Salsa

Ocena produktu 5/5

Mała oprawa o wielu możliwościach, świetnie podświetla korytarz i schody. Jest prosta w zamontowaniu, można ją łączyć z innymi elementami oświetlenia. Wszystko zgodnie z opisem.

Autor recenzji: Wojetek
Data napisania recenzji: 15-12-2017

oprawa led moza, LED luminaire MOZA, LED-Leuchte MOZA, LED svítidlo MOZA, Светодиодный светильник MOZA

Oprawa LED - MOZA - 230V

Ocena produktu 5/5

Oprawa spełnia wszystkie oczekiwania, parametry zgodne z opisem. Świetne źródło światła na schodach, bardzo łatwe w montażu i konserwacji. Z czystym sumieniem polecam.

Autor recenzji: Krzysiek
Data napisania recenzji: 11-12-2017

oprawa led SONA, LED luminaire SONA, LED-Leuchte SONA, LED svítidlo SONA, Светодиодный светильник SONA

Oprawa LED - SONA - aluminium - 14V - okragła

Ocena produktu 5/5

Oprawa świetnie uzupełnia oświetlenie schodowe. Zamontowana na korytarzu daje ciekawy efekt aranżacyjny i zwiększa bezpieczeństwo. Efekt końcowy świetny. Bardzo polecam!

Autor recenzji: Jacek
Data napisania recenzji: 01-12-2017

POLI profile, B7176 profile, POLI klus profile, POLI channel,

Profil LED POLI

Ocena produktu 5/5

Produkt zgodny z opisem. Doskonała jakość za rozsądną cenę. Po zamontowaniu całość funkcjonuje bezproblemowo. Szybka wysyłka, towar bardzo bezpiecznie zapakowany.

Autor recenzji: Krystian
Data napisania recenzji: 20-11-2017

oprawa led SKOFF, LED luminaire SKOFF, LED-Leuchte SKOFF, LED svítidlo SKOFF, Светодиодный светильник SKOFF

Duo Tango Short

Ocena produktu 5/5

Niewielka, elegancka i niemal niewidoczna po montażu oprawa daje bardzo dobre i mocne światło. Jest świetnie wykonana, prosta w montażu, warta swojej ceny. Gorąco polecam.

Autor recenzji: Andrzej
Data napisania recenzji: 14-11-2017

Końcówka mocy 3A - sterownik do schodów

Końcówka mocy 3A - sterownik do schodów

Ocena produktu 5/5

Potrzebowałem rozbudować system oświetleniowy, końcówka mocy sprawdziła się świetnie. Produkt zgodny z opisem, błyskawiczna wysyłka i miła obsługa.

Autor recenzji: Witek
Data napisania recenzji: 11-11-2017

oprawa led SKOFF, LED luminaire SKOFF, LED-Leuchte SKOFF, LED svítidlo SKOFF, Светодиодный светильник SKOFF

Duo Salsa

Ocena produktu 5/5

To niesamowite, że tak niewielkie urządzenie daje takie intensywne światło. Idealnie podświetliło schody i korytarz. Wszystkie parametry zgodne z opisem, prosty i szybki montaż. Polecam!

Autor recenzji: Jasia
Data napisania recenzji: 08-11-2017

profile led producent, profile aluminiowe led, profile led, profile led wrocław, profile led łódź, profile led poznań, p

Profil aluminiowy anodowany + przesłona mleczna - M1mc

Ocena produktu 5/5

Czarny profil to świetne rozwiązanie dekoracyjne. Bardzo dobrze wykonany i wykończony, elegancko podkreśla podświetlaną przestrzeń. Bardzo atrakcyjna cena w stosunku do jakości.

Autor recenzji: Jowita
Data napisania recenzji: 31-10-2017

MICRO, profile, B1888 profile, MICRO klus profile, MICRO channel,

Profil LED MICRO - NU-PRO 8 ALU

Ocena produktu 5/5

Profile idealnie podświetliły meble kuchenne, zapewniając sporo dodatkowego światła. Montaż był szybki i bezproblemowy. Błyskawiczna wysyłka. Produkty zgodne z opisem.

Autor recenzji: Janek
Data napisania recenzji: 28-10-2017

TOS-MDF profile, 0974 profile, STOS-MDF klus profile, STOS-MDF channel

Profil LED - STOS-MDF - NU-PRO 3 MDF

Ocena produktu 5/5

Eleganckie i proste w montażu profile, można je montować praktycznie do każdej powierzchni. Produkty zgodne z opisem, bardzo szybka dostawa i profesjonalna obsługa.

Autor recenzji: Wujek
Data napisania recenzji: 23-10-2017

oprawa led MUNA, LED luminaire MUNA, LED-Leuchte MUNA, LED svítidlo MUNA, Светодиодный светильник MUNA  oprawa led MUNA,

Oprawa LED - MUNA - 230V

Ocena produktu 5/5

Oprawa prezentuje się po prostu świetnie. Piękna, efektowna, niezawodna, daje ładne, lekko przymglone światło. Na klatce schodowej sprawdza się w stu procentach.

Autor recenzji: Lisowczyk
Data napisania recenzji: 06-10-2017

por, profile por, oświetlenie poręczy, oświetlenie balustrad, oświetlenie klatki schodowej, oświetlenie poręczy kwasoodp

Profil LED POR - do poręczy i balustrad

Ocena produktu 4/5

Profile idealnie oświetlają poręcz schodów, stając się dodatkowym źródłem światła. Żadne zwykłe lampy nie dają takiego efektu. Prosty montaż, wysoka jakość, czego chcieć więcej?

Autor recenzji: Beata i Rafał
Data napisania recenzji: 25-09-2017

oprawa led rubi, LED luminaire rubi, LED-Leuchte rubi, LED svítidlo rubi, Светодиодный светильник rubi

Oprawa LED - RUBI - aluminium - 14V

Ocena produktu 5/5

Oprawy zamontowałem w łazience. Są trwałe, wytrzymałe, dają świetny efekt aranżacyjny. Jestem zachwycony efektem końcowym. Prosty montaż idealnie według instrukcji. Polecam!

Autor recenzji: Mati
Data napisania recenzji: 18-09-2017

Sterownik inteligentny LED do oświetlenia schodów V5-20

Sterownik inteligentny LED do oświetlenia schodów V5-20

Ocena produktu 5/5

Świetny, bardzo wydajny sterownik, pozwolił zaprogramować funkcjonalne oświetlenie w całym domu. Prosty w obsłudze i bezawaryjny. Działa w każdych warunkach.

Autor recenzji: Franciszek
Data napisania recenzji: 11-09-2017

oprawa led SKOFF, LED luminaire SKOFF, LED-Leuchte SKOFF, LED svítidlo SKOFF, Светодиодный светильник SKOFF

Moderno Elegante Kinkiet

Ocena produktu 5/5

Świetna alternatywa dla zwykłych kinkietów, idealna jako oświetlenie naścienne. Bardzo elegancki, estetyczny i doskonałej jakości produkt. Niezawodny i zużywa niewiele energii. Polecam.

Autor recenzji: Basia
Data napisania recenzji: 06-09-2017


01234
0
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl

» przeczytaj wszystkie opinie