wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna1 » Recenzje
Zmiana języka
PolskiAngielskiNiemieckiRosyjskiCzeski
Waluta
Kontakt
Hity sklepowe
Opinie o produktach
Statystyka
  • Aktualnie klientów na stronie: 2
  • Sklep odwiedziło: 2811849 klientów
  • Sklep działa od: 10-10-2010
Chmura tagów

Recenzje

KOZEL, profil, B6454 profil, KOZEL klus profil, profil led, profil led IP67, profil led alu, led profiles, aluminiumprof

Profil LED KOZEL

Ocena produktu 5/5

Nie wiem jak inni, ale ja jestem ogromnie zadowolony z tego, że zdecydowałem się kupić profile kozel. Może to zabrzmieć nieskromnie, ale wnętrze mojego mieszkania wygląda teraz dzięki nim zarąbiście.…

Autor recenzji: Patryk
Data napisania recenzji: 20-12-2018

KOZUS, profil, B7823 profil, KOZUS klus profil, profil led, profil led IP67, profil led alu, led profiles, aluminiumprof

Profil LED KOZUS

Ocena produktu 5/5

Nie wiedziałem, czy to dobry pomysł, ale już wiem, tak ledy są bardzo dobrym pomysłem. Nie zdawałem sobie sprawy, jak łatwo jest komponować za ich pomocą oświetlenie. Zwłaszcza w tych profilach.

Autor recenzji: Beniamin
Data napisania recenzji: 19-12-2018

LARKO profile, B5552 profile, LARKO klus profile, LARKO channel, profil led, profil led IP67, profil led alu, led profil

Profil LED LARKO

Ocena produktu 5/5

Kupiłem te profile i jestem z nich zadowolony. Zamontowanie w nich oświetlenia nie trwało długo i nie było rzeczą skomplikowaną. Bardzo uniwersalny produkt. U mnie świeci w środku mieszkania i na zewnątrz.

Autor recenzji: Antek
Data napisania recenzji: 18-12-2018

GIP, profile, B4574 profile, GIP klus profile, GIP channel,  profil led, profil led IP67, profil led alu, led profiles,

Profil LED- GIP - anodowany

Ocena produktu 5/5

Profil bardzo lekki, dzięki czemu nie musiałem się męczyć przy montowaniu go. W środku umieściłem 2 paski z diodami, co daje mi bardzo dobre podświetlenie werandy. Ogólnie jestem zadowolony z zakupu.

Autor recenzji: Grzegorz
Data napisania recenzji: 17-12-2018

LOC-30, LOC-30 profile, 18015 profile, LOC-30 klus profile, LOC-30 channel, profil led, profil led IP67, profil led alu,

Profill LED LOC-30

Ocena produktu 5/5

Wszystko w jak najlepszym porządku, zarówno szybka wysyłka, jak i bardzo dobra jakość towaru. Profile montuje się łatwo, wedle wytycznych zamieszczonych na stronie. Nie ma na co ponarzekać.

Autor recenzji: Piotr
Data napisania recenzji: 16-12-2018

NISA-KON, profil, B18027 profil, NISA-KON klus profil, profil led, profil led IP67, profil led alu, led profiles, alumin

Profil LED NISA-KON

Ocena produktu 5/5

Nie mam się do czego przyczepić, co zdarza mi się bardzo rzadko ;) Pasują do podwieszanego sufitu i bardzo fajnie oświetlają całe pomieszczenie. Nie żałuję ani złotówki wydanej na te profile. Gdybym mógł…

Autor recenzji: Norbert
Data napisania recenzji: 15-12-2018

STEKO profile, 18018 profile, STEKO klus profile, STEKO channel, profil led, profil led IP67, profil led alu, led profil

Profill LED STEKO

Ocena produktu 5/5

Szybka wysyłka, elementy nie uszkodzone, towar zgodny z opisem. Kupiłem niedawno i się nie zawiodłem. Widać bardzo solidne wykonanie i przystępna cena. Oświetlenie prezentuje się świetnie.

Autor recenzji: Kasper
Data napisania recenzji: 14-12-2018

KOPRO profile, B6367 profile, KOPRO klus profile, KOPRO channel, profil led, profil led IP67, profil led alu, led profil

Profil KOPRO

Ocena produktu 5/5

Profil lekki i trwały, wobec czego bardzo łatwo się go montuje. Wyprodukowany z przeznaczeniem do instalacji w miejscach łączenia sufitu ze ścianą. Trzeba przyznać, że idealnie tam pasuje i świetnie wygląda.

Autor recenzji: Julian
Data napisania recenzji: 13-12-2018

SEKOMA, profil, B6595 profil, SEKOMA klus profil, profil led, profil led IP67, profil led alu, led profiles, aluminiumpr

Profil LED SEKOMA

Ocena produktu 5/5

Nie żałuję, że zdecydowałem się na kupno tych profili. Żałuję jedynie, że tak długo zwlekałem z decyzją o remoncie. Oświetlenie LED w salonie zamontowane w tych profilach wygląda świetnie i działa bezawaryjnie.

Autor recenzji: Karol
Data napisania recenzji: 12-12-2018

KOPRO-30, profil, B7890 profil, KOPRO-30 klus profil, profil led, profil led IP67, profil led alu, led profiles, alumini

Profil KOPRO-30

Ocena produktu 5/5

Nie mogę powiedzieć złego słowa o profilach ani o sklepie, za którego pośrednictwem je kupiłem. Od początku do końca wszystko przebiegało dokładnie tak, jak powinno. A same profile świetne.

Autor recenzji: Gilbert
Data napisania recenzji: 11-12-2018

profile led producent, profile aluminiowe led, profile led, profile led wrocław, profile led łódź, profile led poznań, p

Profil aluminiowy anodowany + przesłona mleczna - M4dp

Ocena produktu 5/5

Nie wiem czy dałoby się jeszcze ulepszyć ten produkt. Wszystko jest dokładnie tak, jak miało być. Profile są wytrzymałe a osłona znakomicie rozprowadza światło. Bardzo ciekawy efekt.

Autor recenzji: Franciszek
Data napisania recenzji: 10-12-2018

profile led producent, profile aluminiowe led, profile led, profile led wrocław, profile led łódź, profile led poznań, p

Profil aluminiowy anodowany + przesłona mleczna - M1dp

Ocena produktu 5/5

Jestem zachwycony wyglądem mojego mieszkania. Do momentu, aż zdecydowałem się na remont i zmieniłem rodzaj oświetlenia, czułem się w nim nieswojo. Teraz mógłbym w nim przesiadywać całymi dniami!

Autor recenzji: Wincenty
Data napisania recenzji: 08-12-2018

WERKIN profile, 18025 profile, WERKIN klus profile, WERKIN channel,

Profil LED WERKIN

Ocena produktu 5/5

Bardzo ładnie komponują się z wystrojem mojego mieszkania. Miałem pomysł na to jak je urządzę i ten pomysł zrealizowałem. pomogły mi w tym profile Werkin, z których jestem bardzo zadowolony. Oby więcej…

Autor recenzji: Tadeusz
Data napisania recenzji: 07-12-2018

PDS4, profile, B1718 profile, PDS4 klus profile, PDS4 channel,

Profil LED NU-PRO 7 ALU ANO - PDS4

Ocena produktu 5/5

Cieszę się, że tak sprawnie poszedł cały proces dokonywania zakupów. Profile przyszły na czas i nie uszkodzone. Sam profil dokładnie taki, jaki miał być. Lekki, trwały i ładnie wyglądający.

Autor recenzji: Ryszard
Data napisania recenzji: 06-12-2018

POR, profil, B6144 profil, POR klus profil, profil led, profil led IP67, profil led alu, led profiles, aluminiumprofile,

Profil LED POR - do poręczy i balustrad

Ocena produktu 5/5

Gorąco polecam te profile do montowania oświetlenia na balustradach i poręczach. Są łatwe w montażu, a przy tym wyglądają niezwykle efektownie. Poręcze podświetlone w ten sposób cieszą oko nie tylko moje,…

Autor recenzji: Wojciech
Data napisania recenzji: 05-12-2018

SEKODU, profil, B6597 profil, SEKODU klus profil, profil led, profil led IP67, profil led alu, led profiles, aluminiumpr

Profil LED SEKODU

Ocena produktu 5/5

Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Produkt zgodny z opisem, przesyłka szybka i sprawna. Nie miałem żadnych problemów z montażem profilów sekodu. Polecam wszystkim chcącym, by ich dom wyglądał ładnie…

Autor recenzji: Tomasz
Data napisania recenzji: 04-12-2018

profile led producent, profile aluminiowe led, profile led, profile led wrocław, profile led łódź, profile led poznań, p

Profil aluminiowy anodowany + przesłona mleczna - M3z

Ocena produktu 5/5

Nie chcę być zbytnio pochlebny, ale na prawdę nie mam się do czego przyczepić. Wszystko potoczyło się dokładnie tak, jak to sobie założyłem. Wielkie dzięki dla producenta oraz firmy dystrybuującej.

Autor recenzji: Roman
Data napisania recenzji: 03-12-2018

SEKOMA, profil, B6595 profil, SEKOMA klus profil, profil led, profil led IP67, profil led alu, led profiles, aluminiumpr

Profil LED SEKOMA

Ocena produktu 5/5

Wszystko w jak najlepszym porządku. Oświetlenie wygląda dokładnie tak, jak sobie to zaplanowałem. Na pierwszy rzut oka widać, że profile są naprawdę wysokiej jakości. Uważam, że towar wart jest swojej…

Autor recenzji: Oskar
Data napisania recenzji: 02-12-2018

5-20 schodów - Zestaw do oświetlenia schodów sterownik + czujniki

5-20 schodów - Zestaw do oświetlenia schodów sterownik + czujniki

Ocena produktu 5/5

Moja opinia o tym produkcie jest jak najbardziej pozytywna. Nie zawiodłem się na niczym, począwszy od jakości, poprzez cenę, a na szybkości dostawy kończąc. Jestem bardzo zadowolony z zakupu tego urządzenia.

Autor recenzji: Mateusz
Data napisania recenzji: 01-12-2018

IKON profile, 18013 profile, IKON klus profile, IKON channel, NIBO, profile, 18010 profile, NIBO klus profile, NIBO chan

Profil LED IKON z miejscem na zasilacz

Ocena produktu 5/5

Wszystko fajnie, git i cool. Profile wyglądają dokładnie tak, jak na zdjęciach na stronie internetowej. Nie ma mowy o żadnym koloryzowaniu. Produkt w stu procentach zgadza się z opisem na stronie.

Autor recenzji: Maksym
Data napisania recenzji: 30-11-2018

Przygotowanie instalacji elektrycznej – oświetlenie RGBW

Przygotowanie instalacji elektrycznej – oświetlenie RGBW

Ocena produktu 5/5

Nie znam się na przewodach elektrycznych i nie bardzo radzę sobie z ich lutowaniem. Dlatego postanowiłem skorzystać z usługi przygotowania instalacji i nie żałuję tego kroku. Fachowcy zrobili to szybko,…

Autor recenzji: Wiktor
Data napisania recenzji: 29-11-2018

GIP, profile, B4574 profile, GIP klus profile, GIP channel,  profil led, profil led IP67, profil led alu, led profiles,

Profil LED- GIP - anodowany

Ocena produktu 5/5

Jeśli ktoś mnie zapyta, czy polecę mu jakieś profile do montażu świateł led, to od razu podpowiem mu ten profil. Ja zamontowałem je w środku i przed domem. Świetnie wyglądają, a do tego są odporne na…

Autor recenzji: Błażej
Data napisania recenzji: 28-11-2018

KRAV-810 profile,  18016 profile, KRAV-810 klus profile, KRAV-810 channel, KRAV-56 profile, 18017 profile, KRAV-56 klus

Profill LED KRAV 810

Ocena produktu 5/5

Nie mogę powiedzieć złego słowa na profile krav. Zainstalowałem w nich oświetlenie ledowe w moim domu i jestem z tego bardzo zadowolony. Znajomi chwalą mnie za gust i decyzję o postawieniu na tego typu…

Autor recenzji: Artur
Data napisania recenzji: 27-11-2018

KOZEL, profil, B6454 profil, KOZEL klus profil, profil led, profil led IP67, profil led alu, led profiles, aluminiumprof

Profil LED KOZEL

Ocena produktu 5/5

Nie mogę uwierzyć, że dobór odpowiedniego oświetlenia może aż tak wpływać na estetykę wnętrz. A jednak! Podczas remontu postanowiłem wykonać dodatkowe oświetlenie, przy użyciu tych profili, i był to strzał…

Autor recenzji: Przemysław
Data napisania recenzji: 26-11-2018

KOPRO-30, profil, B7890 profil, KOPRO-30 klus profil, profil led, profil led IP67, profil led alu, led profiles, alumini

Profil KOPRO-30

Ocena produktu 5/5

Jestem niezwykle zadowolona z zakupu produktu, którym są profile kopro. Nie miałem żadnych problemów z ich montaże i instalacją w nich oświetlenia. Podoba mi się to, w jaki sposób kierują strumień światła.

Autor recenzji: Norbert
Data napisania recenzji: 25-11-2018

JAZ, profil, B8547 profil, JAZ klus profil, profil led, profil led IP67, profil led alu, led profiles, aluminiumprofile,

Profil JAZ

Ocena produktu 5/5

Jestem bardzo zadowolony z tego, że kupiłem właśnie te profile. Są lekkie i trwałe, a do tego bardzo podobają mi się wizualnie. Nie kosztowały wiele, a zamontowanie ich nie zajęło mi dużo czasu.

Autor recenzji: Michał
Data napisania recenzji: 24-11-2018

profile led producent, profile aluminiowe led, profile led, profile led wrocław, profile led łódź, profile led poznań, p

Profil aluminiowy anodowany + przesłona mleczna - M4dp

Ocena produktu 5/5

Efekt, jaki osiągnąłem dzięki montażowi tych profili, jest niewspółmiernie większy od ceny, jaką za nie zapłaciłem. Montaż jest banalnie prosty, więc dokonałem go sam. Polecam wszystkim.

Autor recenzji: Ludwik
Data napisania recenzji: 23-11-2018

profile led producent, profile aluminiowe led, profile led, profile led wrocław, profile led łódź, profile led poznań, p

Profil aluminiowy anodowany + przesłona mleczna - M3

Ocena produktu 5/5

Produkt na pewno wart jest swojej ceny. Nie jest drogi, a jakością mógłby przykryć kilka droższych konkurentów. Nie dość, że z wytrzymałego materiału, to do tego pokryty przyjemną dla oka powłoką.

Autor recenzji: Jerzy
Data napisania recenzji: 22-11-2018

WERKIN profile, 18025 profile, WERKIN klus profile, WERKIN channel,

Profil LED WERKIN

Ocena produktu 5/5

Chciałoby się za każdym razem być tak zadowolonym z tego, co się kupiło. Mogę z pełną odpowiedzialnością polecić ten produkt każdemu. Profil ładne, z których można rzeźbić praktycznie dowolne figury.

Autor recenzji: Eugeniusz
Data napisania recenzji: 21-11-2018

profile led producent, profile aluminiowe led, profile led, profile led wrocław, profile led łódź, profile led poznań, p

Profil aluminiowy anodowany + przesłona mleczna - M2

Ocena produktu 5/5

Wszystko jest dokładnie tak, jak sobie to wymarzyłem. Szybka wysyłka towar w stu procentach zgodny z opisem. Można powiedzieć, że tak powinna wyglądać każda transakcja, do jakiej dochodzi w naszym kraju.

Autor recenzji: Czesław
Data napisania recenzji: 20-11-2018

5-20 schodów - Zestaw do oświetlenia schodów sterownik + czujniki

5-20 schodów - Zestaw do oświetlenia schodów sterownik + czujniki

Ocena produktu 5/5

Sterownik świetny, czujniki świetne, przesyłka szybka, cena niedroga. Jednym słowem wszystko wygląda dokładnie tak, jak powinno. Inni producenci powinni brać przykład i starać się dorównać takim standardom.

Autor recenzji: Marcin
Data napisania recenzji: 18-11-2018

profil SEPOD, profil do płyt gips-karton, profile aluminiowe, profil  Kartongipsplatten, profile drywall

Profil LED SEPOD

Ocena produktu 5/5

Bardzo podoba mi się to, że mogłem ich użyć i w środku domu i na ganku. Nic im się nie dzieje, jestem pewny, że będę mógł cieszyć się ich widokiem jeszcze przez wiele lat. Jednym słowem wszystko super.

Autor recenzji: Kacper
Data napisania recenzji: 17-11-2018

STEP, profile, B4845 profile, STEP klus profile, STEP channel,  profil led, profil led IP67, profil led alu, led profile

Profill LED STEP

Ocena produktu 5/5

Polecam wszystkim, którzy chcą cieszyć się nieprzeciętnym oświetleniem schodów w swoim domu. Profile świetnie nadają się do podświetlania stopni na schodach. Szybka dostawa i niska cena to kolejne plusy.

Autor recenzji: Jan
Data napisania recenzji: 16-11-2018

DES profile, 18030 profile, DES klus profile, DES channel, ATRA profile, 18032 profile, ATRA klus profile, ATRA channel,

Profil LED DES z miejscem na zasilacz

Ocena produktu 5/5

Nie dość, że płacę mało za prąd, to jeszcze dzięki tym profilom moje mieszkanie wygląda po prostu super. Oświetlenie LEDowe jest nie dość, że energooszczędne, to jeszcze wygląda dużo lepiej niż tradycyjne.

Autor recenzji: Emil
Data napisania recenzji: 15-11-2018

STEKO profile, 18018 profile, STEKO klus profile, STEKO channel, profil led, profil led IP67, profil led alu, led profil

Profill LED STEKO

Ocena produktu 5/5

Nie wiem, jak to wygląda u innych, ale w moim mieszkaniu to rozwiązanie prezentuje się rewelacyjnie. Nie musiałem na to wydać zbyt wielu pieniędzy. Profile tanie jak na taką jakość.

Autor recenzji: Roman
Data napisania recenzji: 11-11-2018

WERKIN profile, 18025 profile, WERKIN klus profile, WERKIN channel,

Profil LED WERKIN

Ocena produktu 5/5

Według mnie wszystko jak najbardziej ok. Ja jestem zadowolona, rodzina również. Nie mogę powiedzieć złego słowa o tym produkcie. |Wysyłka też przebiegłą szybko i sprawnie. Duży plus.

Autor recenzji: Oliwier
Data napisania recenzji: 10-11-2018

PDS4, profile, B1718 profile, PDS4 klus profile, PDS4 channel,

Profil LED NU-PRO 7 ALU ANO - PDS4

Ocena produktu 5/5

Polecam wszystkim zakup tego typu profilów do montażu oświetlenia ledowego. Są one lekkie i bardzo łatwo je zamontować w miejscach, w których mamy na to ochotę. Nie mam żadnych zastrzeżeń również co do…

Autor recenzji: Piotr
Data napisania recenzji: 09-11-2018

POR, profil, B6144 profil, POR klus profil, profil led, profil led IP67, profil led alu, led profiles, aluminiumprofile,

Profil LED POR - do poręczy i balustrad

Ocena produktu 5/5

Naprawdę warto zainwestować w ten rodzaj podświetlenia. Nie będziecie żałować ani jednej złotówki wydanej na ten system. Mój taras jest teraz ozdobą całego osiedla. Sąsiedzi mi go gratulują i kopiują…

Autor recenzji: Sylwester
Data napisania recenzji: 08-11-2018

SEKODU, profil, B6597 profil, SEKODU klus profil, profil led, profil led IP67, profil led alu, led profiles, aluminiumpr

Profil LED SEKODU

Ocena produktu 5/5

Bardzo dobre profile do montażu oświetlenia ledowego. Użyłem ich do oświetlenia swojego domu i teraz wygląda po prostu świetnie. Wprost nie mogę wyjść z podziwu, jak dobrze to wszystko wygląda :)

Autor recenzji: Rafał
Data napisania recenzji: 07-11-2018

SEKOMA, profil, B6595 profil, SEKOMA klus profil, profil led, profil led IP67, profil led alu, led profiles, aluminiumpr

Profil LED SEKOMA

Ocena produktu 5/5

Generalnie rzecz biorąc, nie ma do czego się przyczepić. Profile przyszły po kilku dniach od zamówienia i sprawdziły się tak, jak tego od nich oczekiwałem. Bardzo dobry produkt.

Autor recenzji: Mariusz
Data napisania recenzji: 05-11-2018

5-20 schodów - Zestaw do oświetlenia schodów sterownik + czujniki

5-20 schodów - Zestaw do oświetlenia schodów sterownik + czujniki

Ocena produktu 5/5

Przesyłka została dostarczona szybko i sprawnie. W opakowaniu nie brakowało żadnego elementu. Sterownik oraz czujniki działają tak jak miały i nie sprawiają żadnych kłopotów. Cóż jeszcze dodać? Jeden…

Autor recenzji: Ireneusz
Data napisania recenzji: 04-11-2018

JAZ, profil, B8547 profil, JAZ klus profil, profil led, profil led IP67, profil led alu, led profiles, aluminiumprofile,

Profil JAZ

Ocena produktu 5/5

Świetnie prezentują się we wnętrzach mojego mieszkania. Okrągły przekrój znakomicie pasuje do stylu, w jakim je urządziłam. Paczka przyszła szybko a mąż zamontował oświetlenie w jeden dzień.

Autor recenzji: Fryderyk
Data napisania recenzji: 02-11-2018

profil SEPOD, profil do płyt gips-karton, profile aluminiowe, profil  Kartongipsplatten, profile drywall

Profil LED SEPOD

Ocena produktu 5/5

Nie będę oryginalny i również, jak większość, pochwalę profile sepod. Są one wysokiej jakości i idealni nadają się do montażu oświetlenia zarówno wewnątrz, jak i na dworze. Same plusy.

Autor recenzji: Filip
Data napisania recenzji: 31-10-2018


01234
0
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl