wyszukiwanie zaawansowane
» Recenzje
Sterowniki schodowe, oświetlenie schodów - katalog <===

Zmiana języka

PolskiAngielskiNiemieckiRosyjskiCzeski

Kontakt

Opinie o produktach

Statystyka

  • Aktualnie klientów na stronie: 5
  • Sklep odwiedziło: 1999233 klientów
  • Sklep działa od: 10-10-2010

Recenzje

profile led producent, profile aluminiowe led, profile led, profile led wrocław, profile led łódź, profile led poznań, p

Profil aluminiowy anodowany + przesłona mleczna - M3dp

Ocena produktu 5/5

Wysoka jakość w stosunku do bardzo atrakcyjnej ceny. Szybki i bezproblemowy montaż, świetny efekt wizualny. Wszystko zgodne z opisem produktu, na żywo profile wyglądają jeszcze lepiej.

Autor recenzji: Kasia
Data napisania recenzji: 28-07-2017

BOX profil, profil z miejscem na zasilacz, profil s prostorem pro napájení, profile with space for power supply, Profil

Profil LED BOX z miejscem na zasilacz

Ocena produktu 5/5

Profil z miejscem na zasilacz umożliwia szybki montaż oświetlenia, a przy tym pozwala ukryć wszystkie elementy wewnątrz profilu. Wszystko działa sprawnie i bez usterek.

Autor recenzji: Wojtek
Data napisania recenzji: 24-07-2017

Treppenstufen STEKO, profil schodowy, stair profile, лестницы STEKO, profil schodů

Profill LED STEKO

Ocena produktu 5/5

Na schody idealny. Szybki montaż, możliwość łatwego łączenia z innymi elementami oświetlenia. Profile bardzo dobrze się prezentują, połączenie wysokiej jakości i elegancji. Polecam.

Autor recenzji: Ja Jonek
Data napisania recenzji: 14-07-2017

oprawa led SKOFF, LED luminaire SKOFF, LED-Leuchte SKOFF, LED svítidlo SKOFF, Светодиодный светильник SKOFF

Moderno Elisse Lampa Wisząca

Ocena produktu 5/5

Jak ktoś szuka niebanalnych rozwiązań, ta lampa to strzał w dziesiątkę. Efektowna, mocne źródło światła, piękna ozdoba wnętrza. Lampa jest prosta w montażu, pobiera niewiele energii. Polecam.

Autor recenzji: Klara
Data napisania recenzji: 11-07-2017

oprawa led SKOFF, LED luminaire SKOFF, LED-Leuchte SKOFF, LED svítidlo SKOFF, Светодиодный светильник SKOFF

Tango Short

Ocena produktu 5/5

Produkt idealnie zgodny z opisem, szybka wysyłka i bardzo łatwy montaż. Efekt końcowy świetny. Oprawa jest dobrym źródłem światła, a zużycie energii jest minimalne.

Autor recenzji: Kamil
Data napisania recenzji: 06-07-2017

oprawa led tico, LED luminaire Tico, LED-Leuchte Tico, LED svítidlo Tico, Светодиодный светильник tico

Oprawa LED - TICO - patyna -14V

Ocena produktu 5/5

Ciekawy kształt, kolor i efekt aranżacyjny. Produkt spełnił wszystkie moje oczekiwania – to idealne źródło światła i ozdoba wnętrza. Szybka wysyłka, prosty montaż, wszystko zgodne z opisami.

Autor recenzji: Aneta
Data napisania recenzji: 30-06-2017

profile led producent, profile aluminiowe led, profile led, profile led wrocław, profile led łódź, profile led poznań, p

Profil do półek szklanych podświetlanych taśmą LED M6S - 500 mm

Ocena produktu 5/5

Mieli końcówkę udało się kupić. Wytrzymałe, efektowne i bardzo proste w montażu. Profile świetnie podświetlają szklane półki, są odporne na wilgoć. Zamontowałem w łazience, działają bez zarzutu. Polecam.

Autor recenzji: Włodek
Data napisania recenzji: 28-06-2017

oprawa led SKOFF, LED luminaire SKOFF, LED-Leuchte SKOFF, LED svítidlo SKOFF, Светодиодный светильник SKOFF

Kinkiet Duo Rueda

Ocena produktu 5/5

Kinkiet bardzo prosty w montażu, elegancki i efektowny. Zużywa niewiele energii, świetnie oświetla przedpokój i klatkę schodową. Szybka wysyłka, produkt zgodny z opisem. Polecam.

Autor recenzji: Paweł
Data napisania recenzji: 17-06-2017

mutli, profil mutli

Profill LED MULTI A

Ocena produktu 5/5

Bardzo eleganckie i ciekawie wykonane profile, a przy tym świetnie wykończone. Idealne do kuchni i łazienki. Sprawdzają się nawet w warunkach dużej wilgoci. Polecam!

Autor recenzji: Paulina
Data napisania recenzji: 15-06-2017

oprawa led SKOFF, LED luminaire SKOFF, LED-Leuchte SKOFF, LED svítidlo SKOFF, Светодиодный светильник SKOFF

Salsa Stick Short

Ocena produktu 5/5

Produkt spełnił wszystkie oczekiwania – wysoka jakość, rozsądna cena, szybka wysyłka i miła obsługa. Oprawa po zamontowaniu prezentuje się doskonale. Polecam.

Autor recenzji: Matusz
Data napisania recenzji: 09-06-2017

oprawa led tera, LED luminaire TERA, LED-Leuchte TERA, LED svítidlo TERA, Светодиодный светильник tera

Oprawa LED - TERA - aluminium -14V

Ocena produktu 5/5

Bardzo efektowne oświetlenie schodowe. Oprawy idealnie współgrają z wystrojem wnętrza. Wszystkie parametry zgodne z opisem, bezproblemowy montaż i szybki termin realizacji wysyłki.

Autor recenzji: Ludwik
Data napisania recenzji: 02-06-2017

oprawa led SONA, LED luminaire SONA, LED-Leuchte SONA, LED svítidlo SONA, Светодиодный светильник SONA

Oprawa LED - SONA - patyna - 14V - okragła

Ocena produktu 5/5

Wszystkie parametry zgodne z opisem. Oprawa jest doskonałej jakości, prosta w montażu, bez problemu można ją łączyć z innymi elementami oświetlenia. Bardzo szybka wysyłka. Polecam.

Autor recenzji: Basia
Data napisania recenzji: 24-05-2017

larko, profil larko, klus larko

Profil LED LARKO

Ocena produktu 5/5

Lekki, prosty w montażu i świetnie wykończony profil led bez problemu połączyłem z płytami g-k, tworząc świetne oświetlenie sufitowe. Produkt spełnił wszystkie oczekiwania.

Autor recenzji: Wojtek
Data napisania recenzji: 22-05-2017

profil to stair, treppen profile, profil do schodów, STEP profile

Profill LED STEP - czarny

Ocena produktu 5/5

Efektowne czarne profile sprawdziły się nie tylko jako źródło światła, ale również jako dekoracja wnętrza. Doskonale wykonane, trwałe i bardzo proste w montażu.

Autor recenzji: Wiktor
Data napisania recenzji: 17-05-2017

profile led producent, profile aluminiowe led, profile led, profile led wrocław, profile led łódź, profile led poznań, p

Profil aluminiowy anodowany + przesłona mleczna - M1

Ocena produktu 5/5

Bardzo elegancki, świetnie wykonany, a przy tym niedrogi profil. Był prosty w montażu i w łączeniu z innymi elementami oświetlenia. Daje ładne, przymglone światło.

Autor recenzji: Janek
Data napisania recenzji: 14-05-2017

oprawa led SKOFF, LED luminaire SKOFF, LED-Leuchte SKOFF, LED svítidlo SKOFF, Светодиодный светильник SKOFF

Moderno Lampa Wisząca

Ocena produktu 5/5

Dobre rozwiązanie do nowoczesnej przestrzeni, efekt przerósł oczekiwania. Lampa prezentuje się wspaniale, łatwo ją zamontować, idealna do każdego wnętrza. Rewelacja

Autor recenzji: Anna
Data napisania recenzji: 12-05-2017

led bulbs gu10, żarówka led gu10, smat żarówki

Żarówka LED BULB E14 5W SMART

Ocena produktu 5/5

Die sehr gut Glühbirnen ich bin aus einem Ankauf zufrieden stellen

Autor recenzji: Sylvia
Data napisania recenzji: 29-01-2014

profil to stair, treppen profile, profil do schodów, STEP profile

Profill LED STEP

Ocena produktu 5/5

Solch Profile habe ich lediglich hier gefunden. Lediglich haben sie das in den zwei Richtungen zu scheinen die Sensation aber welcher Effekt. Ich beauftrage

Autor recenzji: Magdalene
Data napisania recenzji: 28-01-2014


01234
0

Super promocje

  • Taśma LED 5m SMD3528 150/5m  - zielony - pasek led - listwa led

    Taśma LED 5m SMD3528 150/5m - zielony - pasek led - listwa led

    Taśmy led - to nowoczesne rozwiązanie dające możliwość oświetlenia reklam, mebli, witryn sklepowych oraz dekoracyjnego i użytkowego oświetlenia pomieszczeń. Taśmy led oferują minimalne zużycie energii zapewniając jednocześnie wysoką wydajność światła.…
    54,99 zł34,99 zł
  • Taśma LED 5m SMD3528 300/5m - niebieski - pasek led - listwa led

    Taśma LED 5m SMD3528 300/5m - niebieski - pasek led - listwa led

    Taśmy led - to nowoczesne rozwiązanie dające możliwość oświetlenia reklam, mebli, witryn sklepowych oraz dekoracyjnego i użytkowego oświetlenia pomieszczeń. Taśmy led oferują minimalne zużycie energii zapewniając jednocześnie wysoką wydajność światła.…
    49,99 zł39,99 zł
  • Oprawa sufitowa DOWNLIGHT LED SLIM 3W - 4000K neutralny obudowa biała

    Oprawa sufitowa DOWNLIGHT LED SLIM 3W - 4000K neutralny obudowa biała

    Napięcie znamionowe: 110–265V ~ 50/60Hz Temperatura barwowa: 4000K Barwa: naturalny biały Nominalny okres trwałości: >50 000h Współczynnik zachowania strumienia świetlnego na zakończenie nominalnego okresu trwałości: 70% Kąt świecenia: 90° Ilość diod: 30…
    60,52 zł35,99 zł
  • żarówka led e27 100w, żarówka led e27 allegro, żarówka led e27 10w, żarówka led e27 philips, żarówka led e27 20w, żarówk

    Żarówka lampa E27 ECO 10W SMART biały ciepły

    Charakterystyka: Napięcie znamionowe:    AC 230 ~ 50Hz Temperatura barwowa:    3000K / 4000K / 6000K Barwa:    ciepły biały / naturalny biały / zimny biały Nominalny okres trwałości:    30 000h Współczynnik zachowania strumienia świetlnego na zakończenie…
    33,58 zł21,99 zł
  • Philips LED floodlight,  LED floodlight with motion sensor  led floodlight 50w,  led floodlight 30w,  led floodlight 10w

    Naświetlacz LED - ECOPRO - 10W

    Budowa: 1. obudowa - odlew aluminiowy z płaską szybą z hartowanego szkła 2. odbłyśnik - wybłyszczona blacha aluminiowa 3. uchwyt mocujący: stalowy z 3 otworami montażowymi (możliwość regulacji kąta nachylenia) - w dolnej części obudowy znajduje się zaślepiony…
    46,37 zł36,99 zł
  • Taśma LED 5m SMD5050 150/5m z modułem WS2811

    Taśma LED 5m SMD5050 150/5m z modułem WS2811

    SPECYFIKACJA TECHNICZNA             Wymiary szer.12 x grubość 2,9 [mm]     Napięcie zasilania 12 V DC         Pobór prądu  3A/5m (1/m)       Pobór mocy 36W/5m…
    234,99 zł179,99 zł
  • TAŚMA LED 5m SMD 5050 150 diod/5m z modułem WS2811 - IP63

    TAŚMA LED 5m SMD 5050 150 diod/5m z modułem WS2811 - IP63

    SPECYFIKACJA TECHNICZNA Wymiary    szer.12 x grubość 2,9 [mm]     Napięcie zasilania    12 V DC     Pobór prądu     3A/5m (1/m)     Pobór mocy    36W/5m (7,2W/m)     Typ zastosowanej diody    SMD 5050     Ilość LED    150     Kąt świecenia diody  …
    249,99 zł189,99 zł
  • żarówki led e14 opinie, najmocniejsze żarówki led e14, żarówki led e14, żarówki led e14 philips, żarówka led e14 opinie,

    Żarówka LED - 12 - SMD2835 - E14 - 230V - 4W - biała ciepła - CANDLE LE

    Temperatura barwowa: 3000 - 3500°K Strumień świetlny: 360lm Pobór mocy: 4W Napięcie zasilania: 230V Żywotność: 30 000 h Typ diody: 12 LED SMD 2835 Materiał obudowy: ceramiczna podstawa + szklany klosz  
    17,36 zł14,90 zł
  • oprawa led, oprawa natykowa, oprawa natynkowa led, LED luminaire, surface mounted, surface mounted led, LED-Leuchte, Flä

    Oprawa sufitowa LED - 5W - CARO

    Specyfikacja techniczna Moc znamionowa:    5W Napięcie znamionowe:    220-240V ~50Hz Temperatura barwowa:    4000K Barwa światła:    ciepły biały Nominalny okres trwałości:    30 000h Współczynnik zachowania strumienia świetlnego na zakończenie nominalnego…
    72,13 zł46,99 zł
  • led bulbs gu10, żarówka led gu10, smat żarówki

    Żarówka LED - eco candle - E14 - 4W - UFO - SMART

    Charakterystyka: Moc znamionowa:    4W Napięcie znamionowe:    230V ~50Hz Temperatura barwowa:    2700K Barwa światła:    ciepły biały Nominalny okres trwałości:    15 000h Współczynnik zachowania strumienia świetlnego na zakończenie nominalnego okresu…
    19,19 zł18,49 zł

Witamy

 

Firma Restan to sprawdzony i renomowany producent najwyższej jakości produktów oświetleniowych oraz wszelkich niezbędnych akcesoriów dodatkowych. Od wielu lat dokładamy wszelkich starań, by wszystkie oferowane Państwu zestawy oświetleniowe spełniały wszystkie wymogi dotyczące funkcjonalności, komfortu użytkowania oraz estetyki.

Oferowane przez nas innowacyjne rozwiązania, oparte na oświetleniu ledowym, pozwalają na znaczne obniżenie kosztów energii elektrycznej. Zamiana zwykłego oświetlenia na oświetlenie led to prawdziwy strzał w dziesiątkę – gwarantujemy najwyższy współczynnik światła przy możliwie niskim pobieraniu energii z sieci elektrycznej. Dzięki temu mogą Państwo cieszyć się doskonałej jakości światłem w każdym pomieszczeniu oraz na zewnątrz budynków bez obaw o wysokie rachunki za prąd.

W naszej ofercie znajdą Państwo szereg rozwiązań, dzięki którym oświetlenie domu, mieszkania, pomieszczenia biurowego czy magazynowego nabierze zupełnie nowe oblicze. Nowoczesne zestawy do oświetlania poszczególnych pomieszczeń, dopracowane w każdym calu moduły, prostota montażu oraz całe mnóstwo inteligentnych i spersonalizowanych: taśm LED, zasilaczy LED,  sterowników schodowych, sterowników RGBW, żarówek LED, profili aluminiowych, halogenów LED, czujników i urządzeń elektrycznych zapewnią wysoką jakość oświetlenia, trwałość użytkowania oraz niezawodność bez względu na warunki panujące w otoczeniu. Nasze produkty powstają przy użyciu najwyższej jakości podzespołów oraz oryginalnych chipów, co gwarantuje wieloletnie użytkowanie bez obaw o usterki i problemy techniczne.

Wszystkie nasze produkty są bezproblemowe w montażu oraz posiadają szereg dedykowanych akcesoriów, dzięki czemu można szybko stworzyć niezbędne zestawy oświetleniowe, gotowe do zamontowania na wybranej powierzchni. Wśród naszych produktów znajdą Państwo zestawy do oświetlenia schodów, pomieszczeń reprezentacyjnych oraz użytkowych, zewnętrznych elementów budynków oraz każdej innej przestrzeni, która potrzebuje odpowiedniego doświetlenia. W katalogu naszych unikalnych rozwiązań mogą Państwo znaleźć wysoce energooszczędne rozwiązania oświetleniowe, których żywotność sięga nawet 100 tys. godzin.

Firma Restan to nie tylko doskonałej jakości produkty oświetleniowe oraz szeroki wybór, ale również fachowa i profesjonalna obsługa. Jeżeli wśród naszych produktów nie znajdą Państwo rozwiązań spełniających indywidualne potrzeby, prosimy o kontakt. Jesteśmy w stanie dopasować nasze rozwiązania oświetleniowe do oczekiwań nawet najbardziej wymagających klientów. Nasi doradcy służą fachowym wsparciem na każdym etapie składania zamówienia, a także podczas późniejszego użytkowania naszego oświetlenia.

Wszystkie zamówione w naszym sklepie internetowym produkty pakujemy w sposób bezpieczny i łatwy w transporcie oraz wysyłamy najszybciej jak to możliwe. Możliwa jest wysyłka zarówno na terenie Polski, jak i za granicę. Jakość i niezawodność naszych produktów docenili już użytkownicy pod każdą szerokością geograficzną. Zapraszamy do zapoznania się z bogatą ofertą naszych innowacyjnych i zaawansowanych technologicznie rozwiązań oświetleniowych.

 

NIE KUPUJ BYLE CZEGO

Dostarczamy towar dyskretnie korzystając również z sieci:
paczkomaty 24/7
 

 

Wybrane produkty promocyjne

Oprogramowanie sklepu shopGold.pl

» przeczytaj wszystkie opinie