wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna1 » Recenzje
Zmiana języka
PolskiAngielskiNiemieckiRosyjskiCzeski
Waluta
Kontakt
Hity sklepowe
Opinie o produktach
Statystyka
  • Aktualnie klientów na stronie: 28
  • Sklep odwiedziło: 2607197 klientów
  • Sklep działa od: 10-10-2010
Chmura tagów

Recenzje

SMD5730, SMD5730 cri95, led strip CRI95, led streifen CRI95, taśma led CRI95,

Taśma LED 5m professional - SMD5730 - CRI95

Ocena produktu 5/5

Tego szukałem. Idealna taśma. Odwzorowanie kolorów - rewelacja - nie ma oszustwa współczynnik CRI tak jak deklarowany.

Autor recenzji: Marek
Data napisania recenzji: 12-10-2018

profil M8 profil do płyt gips-karton, profile aluminiowe, profil  Kartongipsplatten, profile drywall

Profil M8 anodowany

Ocena produktu 5/5

Fajny tani profil do karton gipsu do tego tanie akcesoria. Super się prezentuje. Przesłona daje linię światłą - świetny efekt

Autor recenzji: Maciej
Data napisania recenzji: 04-10-2018

oprawa schodowa

OPRAWA J - C

Ocena produktu 5/5

Fajne, ładne, zgrabne takie chciałam. Polecam

Autor recenzji: Weronika
Data napisania recenzji: 26-09-2018

high bay led, high bay warehouse, high bay led 150w, high bay quotbariquot forum, high bay jysk, high bay magazyn, low b

Lampa LED - przemysłowa RES-150W - 19500lm - 4000K

Ocena produktu 5/5

Miałem do oświetlenia garaż roboczy. Doradzono mi ten produkt i jest OK wreszcie małym koszetem jest jasno. W porównaniu z halogenami LED jakie miałem do tej pory to niebo a ziemia

Autor recenzji: Zdzisław
Data napisania recenzji: 24-09-2018

KOZUS, profil, B7823 profil, KOZUS klus profil, profil led, profil led IP67, profil led alu, led profiles, aluminiumprof

Profil LED KOZUS

Ocena produktu 5/5

Wszystko w tych profilach jest dokładnie takie, jak zostało to opisane na stronie internetowej Są lekkie, wytrzymałe, łatwo je zamontować i tworzą bardzo eleganckie wypełnienie wnęk w płycie.

Autor recenzji: Bogusław
Data napisania recenzji: 22-09-2018

KRAV-810 profile,  18016 profile, KRAV-810 klus profile, KRAV-810 channel, KRAV-56 profile, 18017 profile, KRAV-56 klus

Profill LED KRAV 810

Ocena produktu 5/5

Jestem bardzo zadowolony z tych profilów, jak i ze współpracy z tą stroną internetową. Nie miałem żadnych problemów ze złożeniem zamówienia, a przesyłka przyszła do mnie już po kilku dniach.

Autor recenzji: Łukasz
Data napisania recenzji: 20-09-2018

oprawa led SONA, LED luminaire SONA, LED-Leuchte SONA, LED svítidlo SONA, Светодиодный светильник SONA

Oprawa LED - SONA - stal nierdzewna - 14V - kwadrat

Ocena produktu 5/5

Jak najbardziej polecam zarówno te oprawy, jak i tego sprzedawcę. Transakcja przebiegła szybko i bezproblemowo. Oprawy zamontowałem sam, co tylko świadczy o prostocie, z jaką można tego dokonać. Nie mam…

Autor recenzji: Wacław
Data napisania recenzji: 19-09-2018

GIP, profile, B4574 profile, GIP klus profile, GIP channel,  profil led, profil led IP67, profil led alu, led profiles,

Profil LED- GIP - anodowany

Ocena produktu 5/5

Jeśli ktoś mnie zapyta, czy polecę mu jakieś profile do montażu świateł led, to od razu podpowiem mu ten profil. Ja zamontowałem je w środku i przed domem. Świetnie wyglądają, a do tego są odporne na…

Autor recenzji: Kacper
Data napisania recenzji: 15-09-2018

profile led producent, profile aluminiowe led, profile led, profile led wrocław, profile led łódź, profile led poznań, p

Profil aluminiowy anodowany + przesłona mleczna - M1

Ocena produktu 5/5

Z czystym sumieniem polecam to rozwiązanie wszystkim moim znajomym, jeśli tylko któryś poprosi mnie o radę. Ja kupiłem te profile już rok temu i od tego czasu nie mogę się przestać zachwycać wyglądem…

Autor recenzji: Filip
Data napisania recenzji: 13-09-2018

oprawa led SONA, LED luminaire SONA, LED-Leuchte SONA, LED svítidlo SONA, Светодиодный светильник SONA

Oprawa LED - SONA - grafit - 14V

Ocena produktu 5/5

Jestem pozytywnie zaskoczony funkcjonalnością tych opraw. Oprócz tego, że wyglądają świetnie, to jeszcze są bardzo trwałe i bezawaryjne. Produkt idealny dla każdego pomieszczenia. Polecam każdemu.

Autor recenzji: Fabian
Data napisania recenzji: 12-09-2018

MILIGHT Fernbedienung,   MILIGHT, MILIGHT - FUT043A - RGB Smart LED Control System

MILIGHT - FUT043A - RGB Smart LED Control System

Ocena produktu 5/5

Nie mogę powiedzieć złego słowa na ten kontroler, choćbym nie wiadomo jak tego chciał. Wszystko działa bez zarzutu, sklep obsłużył mnie profesjonalnie, a cena, jaką zapłaciłem, wydaje mi się nieduża.

Autor recenzji: Dawid
Data napisania recenzji: 11-09-2018

profile led producent, profile aluminiowe led, profile led, profile led wrocław, profile led łódź, profile led poznań, p

Profil aluminiowy anodowany + przesłona mleczna - M3

Ocena produktu 5/5

Profil bardzo dobrej jakości. Do tego anodowany, dzięki czemu świetnie wygląda i mogłem go z powodzeniem zamontować w ogrodzie przed domem. Jak najbardziej polecam wszystkim niezdecydowanym.

Autor recenzji: Przemysław
Data napisania recenzji: 08-09-2018

oprawa led tera, LED luminaire TERA, LED-Leuchte TERA, LED svítidlo TERA, Светодиодный светильник tera

Oprawa LED - TERA - grafit -14V

Ocena produktu 5/5

Wszystko OK. Towar doszedł w umówionym terminie, nie draśnięty. Zamontowałem i od tego czasu nie martwię się o nic. Działa sprawnie, nie psuje się, fajnie wygląda, żona zadowolona. Polecam wszystkim.

Autor recenzji: Norbert
Data napisania recenzji: 07-09-2018

5-20 schodów - Zestaw do oświetlenia schodów sterownik + czujniki

5-20 schodów - Zestaw do oświetlenia schodów sterownik + czujniki

Ocena produktu 5/5

Prawie jak we władcy pierścieni. Jeden (sterownik) by wszystkimi rządzić :D A tak serio to bardzo fajny gadżet, posiada dużo trybów i świetnie współpracuje z dołączonymi czujnikami. Działa u mnie bez…

Autor recenzji: Maks
Data napisania recenzji: 06-09-2018

KOPRO profile, B6367 profile, KOPRO klus profile, KOPRO channel, profil led, profil led IP67, profil led alu, led profil

Profil KOPRO

Ocena produktu 5/5

Jestem szczęśliwa, że przyjaciółka namówiła mnie do wyboru tych profili. Początkowo miałam pewne wątpliwości, ale jak zobaczyłam efekt po montażu, to od razu mi one przeszły. Wszystko wygląda świetnie.

Autor recenzji: Konrad
Data napisania recenzji: 05-09-2018

POR, profil, B6144 profil, POR klus profil, profil led, profil led IP67, profil led alu, led profiles, aluminiumprofile,

Profil LED POR - do poręczy i balustrad

Ocena produktu 5/5

Nie ma wątpliwości, że jest to produkt najwyższej jakości. Mój balkon wygląda rewelacyjnie dzięki zastosowaniu tego rozwiązania. Profile idealnie pasują do balustrady.

Autor recenzji: Jerzy
Data napisania recenzji: 04-09-2018

rgbw stair controller, treppen steuerung, sterownik do schodów, sOvladač pro osvětlení schodů

Sterownik inteligentny LED do oświetlenia schodów RGB(W) V5-32

Ocena produktu 5/5

Jestem bardzo zadowolony z tego, że zdecydowałem się akurat na ten sterownik. Daje mi mnóstwo możliwości oświetlania schodów. Zależnie od tego, jaki mam humor ustawiam sobie miganie, kaskadę lub podświetlanie…

Autor recenzji: Damian
Data napisania recenzji: 02-09-2018

SEKODU, profil, B6597 profil, SEKODU klus profil, profil led, profil led IP67, profil led alu, led profiles, aluminiumpr

Profil LED SEKODU

Ocena produktu 5/5

Mogę z całą pewnością powiedzieć, że nikt, kto kupi profile sekodu, nie będzie tego potem żałował. Są one naprawdę dobrej jakości, nie tracąc przy tym nic na lekkości.

Autor recenzji: Patrycja
Data napisania recenzji: 31-08-2018

oprawa led NAVI, LED luminaire NAVI, LED-Leuchte NAVI, LED svítidlo NAVI, Светодиодный светильник NAVI

Oprawa LED - NAVI - 230V

Ocena produktu 5/5

Jestem w pełni zadowolony z zakupionego produktu. Oprawa znakomicie wygląda, a do tego jej montaż okazał się banalnie prosty. Nie zauważyłem choćby najmniejszej wady tych oprawek, a zamontowałem ich aż…

Autor recenzji: Paweł
Data napisania recenzji: 29-08-2018

WERKIN profile, 18025 profile, WERKIN klus profile, WERKIN channel,

Profil LED WERKIN

Ocena produktu 5/5

Nie znam się za bardzo na profilach do ledów, ale wiem jedno. Profil werkin spełnił wszystkie moje oczekiwania. Jest bardzo estetyczny, a przy tym bardzo łatwo go zamontować. Jak dla mnie bomba.

Autor recenzji: Zygmunt
Data napisania recenzji: 26-08-2018

profile led producent, profile aluminiowe led, profile led, profile led wrocław, profile led łódź, profile led poznań, p

Profil aluminiowy anodowany + przesłona mleczna - M4

Ocena produktu 5/5

Decyzja o kupnie tych profili byłą strzałem w dziesiątkę. Bardzo podoba mi się ich styl, który w połączeniu z mlecznymi osłonami tworzy niezwykły efekt. Nie wiem, co jeszcze by można zrobić aby to przebić.

Autor recenzji: Szymon
Data napisania recenzji: 25-08-2018


01234
0
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl